UA-172909731-1
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Így süsd meg!

Hello, ha ezt olvasod az elsők között tartod kezedben a ZING új termékcsaládját.

Nagyon örülünk, hogy mostantól otthonodba hozhatjuk a ZING élményt! Szertnénk segíteni néhány tanáccsal, hogy minél jobban sikerüljön az otthoni „grillezés”.

A zsömléket a csomag többi részével együtt lehűtöttük, a benne lévő vaj ilyenkor megdermed. Ha kint hagyod levegőn újra puha és lágy lesz. 

Így süsd meg a húsokat:
Mindenekelőtt vedd elő amit sütni készülsz a hűtőből, hogy a hús szoba hőmérséklet közelébe jusson sütés előtt (15-20 perc). Ha nagyon sietsz, vagy elfelejtetted, tedd 5 percre forró vízbe a zacskóval együt.

A húsokat készítheted serpenyőben vagy grillen. Közepesnél magasabb hőmérsékletet javaslunk (villanytűzhelyen 7-8-as fokozat) Faszénen akkor kezdj sütni, ha a rács fölé teszed a kezed 3-4 centivel, és olyan forró, hogy egy-két másodpercnél tovább nem tudod ott tartani, de nem éget meg.  

A hamburger húsokat ízléstől függően 2-3 percig érdemes sütni oldalanként, utána lefedve pihentetni. Javasoljuk ne süssétek túl, ezért itt tényleg nagyon fontos, hogy ne hűtő hidegen rakjátok a grillre!

A húsokon könböző marinádok vannak, egy evőkanál jó minőségű olaj szeletenként segít, hogy egyenletesebben süljön. 

Kissebb szeleteket 2-3 percig süsd oldalanként, majd rövid pihentetés után fogyaszd egészséggel! A csirkecombot, vastagabb szeleteket ennél 1-2 percel tovább, hogy elérje a kívánt hőfokot. 
A steaket izlés szerint 2-5 percig süsd meg oldalanként, attól függően  mennyire szereted átsülve. 

Ha elkészült a grillen, mi is egyből fogyasztanánk, de inkább adj neki 3-5 percet egy alufóliával lefedett meleg tányéron, és csak utána fogyaszd!

Az extra szószt, öntsd bele a serpenyőbe miután kivetted a húst, és néhány másodpercig forrald össze az ott található szafttal, fehérbort, vörösbort vagy balzsamecetet, és néhány kocka vajat ér hozzáadni! Ha grillen készítetted, semmi dolgod nincs vele, mártogatni pont jó lesz a húshoz, de akár meg is kenheted vele a sülés vége felé.
 
Jó étvágyat kíván hozzá a ZING Burger csapata!